U heeft al 3 vermeldingen toegevoegd
Over Ons

Welkom bij Rotterdam Wonen! Rotterdam Wonen is al meer dan 17 jaar een begrip in Rotterdam e.o. en de schakel tussen vraag en aanbod van woonruimte.

Wij zorgen ervoor dat woningzoekenden een passende woonruimte vinden en verhuurders hun woningen zorgeloos kunnen verhuren. Rotterdam Wonen is voornamelijk sterk vertegenwoordigd in de agglomeratie van Rotterdam. Zo hebben wij regelmatig diverse woonruimten in en rond Rotterdam. U mag dan o.a. denken aan alle wijken in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en Capelle a/d IJssel.

Door het uitgebreid netwerk van Rotterdam Wonen en de goede samenwerking met verhuurders, kent ons aanbod aan woningen een grote doorstroom. Het aanbod is daarom vaak up-to-date en voorzien van de correcte informatie.

Kwaliteit, snelheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel! Rotterdam Wonen kenmerkt zich met name door de professionele en correcte houding en de specifieke kennis en ervaringen op het gebied van wonen in en rond Rotterdam. Zo zijn wij ook op de hoogte van alle regels en wetten met betrekking tot huisvesting in het algemeen en in het bijzonder over wonen in Rotterdam. Hierdoor zijn wij in staat om woningzoekenden en verhuurders vrij vroeg in te lichten en te adviseren over eventuele randvoorwaarden, die de Gemeente Rotterdam stelt aan huurders en verhuurders.

Rotterdam Wonen heeft veelal voor ieder budget wel een geschikte woning! Ons aanbod aan woonruimten verschilt daarom ook frequent. Wij verhuren kamers, studio’s, (luxe) appartementen en woningen in en rondom Rotterdam. Zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde woningen hebben wij beschikbaar in ons woningenaanbod. Op deze website treft u dan ook ons huidig aanbod aan beschikbare woonruimte.

Heeft u nog vragen? Wilt u een woning bezichtigen? Belt u ons dan en maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u een woning verhuren? Dan kunt u eveneens contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

Bovenkant
nl_NL