U heeft al 3 vermeldingen toegevoegd
Rotterdam, Zuid-Holland

Verhuurd - Van Heusdestraat

800 p.mnd. Bedrijfsruimte Verhuurd

Over deze woning

Garagebox te huur voor € 800,- per maand excl. BTW aan de Van Heusdestraat in Rotterdam-west.

De garagebox welke leeg en ontruimd is, maakt deel uit van een appartementencomplex aan de Van Heusdestraat 16 te Rotterdam. Het object betreft een appartementsrecht rechtgevend op het gebruik van de bedrijfsruimte. De garagebox is ingedeeld in twee compartimenten en is onder andere voorzien van eigen meterkast, toilet met wastafel en handmatig bedienbare overheaddeur met loopdeur. Het metrage betreft circa 54 m² VVO.

De garagebox is gelegen aan de Van Heusdestraat in de wijk het Nieuwe Westen, een vooroorlogse wijk in het westen van Rotterdam. Het Nieuwe Westen is gebouwd in het begin van de 20ste eeuw en kent een diverse mix aan architectuur. De directe omgeving kenmerkt zich door appartementencomplexen en openbare parkeervoorzieningen. De wijk het Nieuwe Westen kent een mix aan functies als wonen, horeca, maatschappelijk en werken.

De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed te noemen. Via de ontsluitingswegen zijn de Maastunnel richting Rotterdam Zuid en de op- en afrit van rijksweg A20 binnen enkele autominuten bereikbaar. De Van Heusdestraat is per openbaar vervoer goed bereikbaar. Door middel van diverse nabijgelegen bus-, tram- en metrostations zijn Rotterdam Centrum en de omliggende wijken en gemeenten bereikbaar. NS-station Rotterdam Centraal is op circa 10 minuten fietsafstand gelegen.

Huurvoorwaarden:

 • Beschikbaar per 01-03-2024
 • Huur is exclusief BTW en nutsvoorzieningen
 • Waarborgsom € 2400,-
 • Minimale termijn is 12 maanden

Het is mogelijk direct een afspraak te maken voor een bezichtiging. Voor een afspraak of meer informatie kunt u telefonisch contact met ons kantoor opnemen:

Rotterdam Wonen
Rusthoflaan 108 A
3034 XP Rotterdam
Telefoon : 010-7271750

Openingstijden kantoor van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur (bezoek alleen op afspraak).

Rotterdam Wonen werkt volgens Protocol toewijzing huurwoningen aan kandidaat-huurders.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 

54
1Garage


Reageren op deze woning

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Adres Van Heusdestraat
  Stad Rotterdam
  Wijk Nieuwe Westen
  Postcode 3023 RT
  Provincie Zuid-Holland
  Land Netherlands
  Geplaatst op: 21/02/2024
  Laatst geupdate: 19/04/2024

  Andere woningen

  Bovenkant
  nl_NL