Heeft u een woning te huur in Rotterdam en omstreken?
Direct op zoek naar een huurder of advies over het verhuren van uw huurwoning? Rotterdam Wonen is uw ervaren partner als gaat het om het verhuren van uw vastgoed! Een partner die al 17 jaar actief is in Rotterdam en omstreken.
Een partner die met u samenwerkt op zoek naar een geschikte huurder, een huurder die
voldoet aan uw eisen!
We besteden veel zorg aan het opstellen van onze huurovereenkomsten en aan het screenen van de huurder(s). De relatietevredenheid onder onze verhuurders is hoog. Verhuurders zijn al jaren partner en blijven via Rotterdam Wonen verhuren.
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden van uw woning te bespreken.

Het aanbieden van de woning
Wij komen bij de woning in kwestie langs om de afmetingen en de eigenschappen van de woning in kaart te brengen. Er worden foto’s van de woning genomen en u geeft een verhuurprijs af. Vervolgens bekijkt Rotterdam Wonen in samenspraak met u naar een passende huurprijs. De betreffende foto’s worden daarna op onze website geplaatst. Daarnaast plaatsen we uw huurwoning op alle grote en bekende internet databanken voor een maximaal bereik!

Het vinden van een geschikte huurder
Rotterdam Wonen koppelt de gegevens van uw woning aan de woonwensen van de woningzoekende. Wij houden, bij het vinden van een geschikte kandidaat huurder, uiteraard rekening met de eisen die u stelt aan potentiële huurders en de eisen die de woningzoekenden stelt aan een woning. Geïnteresseerde kandidaten stellen wij direct aan u voor op basis van de door hen verstrekte gegevens (kopie van een geldig legitimatiebewijs, loonstrook en/of arbeidsovereenkomst). Uiteindelijk neemt u zelf de beslissing of u in zee gaat met de kandidaat-huurder.

Bezichtiging van de woning
Rotterdam Wonen nodigt geïnteresseerde kandidaten uit om de woning te bezichtigen. Na bezichtiging neemt Rotterdam Wonen altijd contact met u op over het resultaat.

Acceptatie en huurovereenkomst
Wanneer beide partijen akkoord gaan, dan stelt Rotterdam Wonen een huurovereenkomst voor u en de huurder op. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen.

Kosten
Rotterdam Wonen garandeert u bij verhuur de best mogelijke marktprijs op het moment dat de overeenkomst wordt gesloten. Om ons bestaan te waarborgen berekenen wij een fee voor onze inspanningen. Wij hebben een helder kader van financiële afspraken in een overeenkomst en vinden we het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over de opbrengst.